About Me

Hi everyone I'm Merve and ex-Fine Arts student new Graphic Designer.I'm Turk and living in Ankara. I said that I'm a graphic designer but I am not do only that. What do I do? Cooking, Making Jewellery, Home Decoration, Painting Stone, Drawing and Illustration. If you want buy my sweeties contact with me :) elfkizii@gmail.com

27 Ocak 2013 Pazar

Karakalem Çizimlerim - Drawings

Her ne kadar tatlı pasta börekle ilgilensemde güzel sanatlar mezunu olarak her türlü çizim yaparak kendimi köreltmemeye çalışıyorum. Bunlarda yaptığım bir kaç çalışma, bu eksikler her zaman olacak dört dörtlük çizim olmaz değil mi kimseye göre :)

İşte bu çizimdeki benim :)

19 Ocak 2013 Cumartesi

Yeni Cicilerim

Alışveriş konusunda para harcamaktan hiç çekinmediğim 2 şey vardır; "Oje" ve "Parfüm" :) İhtiyacım olsun veya olmasın elim gidiyor direkt :) 
Neyse dün sadece siyah ve beyaz renk oje almak için Flormar'ın mini mağazasına gittiğimde renkleri görünce yine gözüm döndü açıkcası, hepsine ihtiyacım var gibi hissettim :) Lakin satış görevlisi kızın "başka ihtiyacınız var mı?" sorusuna karşı kendimi engelleyebildim ve aldığım renkler işte bunlar ;


En sağdaki tırnak soyulmaları, kırılmalarına karşı kalsiyum imiş ilk defa kullanacağım umarım faydasını görürüm övgü dolu sözlerimle yaparım reklamını :)
Sol en baştaki oje ise yeni çıkan bir seri imiş "esmere hangi renk gider?" sorusu sonrası karar verdiğimiz bir renk oldu bu ışıltılı kahve :)
Soldan 2. ise herkesin bildiği mat siyah onu da ilk defa deneyeceğim parlak siyah ile bir şeyler yapabilirim düz oje sürmeyi hiç sevmiyorum zira :)
Ve diğer renkleri açıklamama gerek yok :)
Soldan 3. ve 4. renkleri kullanarak basit ama hoş görünen bir şey yaptım umarım hoş duruyordur :)


9 Ocak 2013 Çarşamba

Pofidik Kulaklık

Yarın doğum günüm, kendime ne hediye alsam diye düşünüyordum günlerdir istediğim onca şeyin içinden bir şeçim yaptım bu "pofidik kulaklık" olmalıydı.. Lakin ne kadar arasamda bunun gibisini bulamadım :( Herkese haber verdim yok kimse bulamadı :( 
İşte bu kulaklığa kavuşamadan bir doğum günü geçireceğim :(


5 Ocak 2013 Cumartesi

Telefonum Kışa Hazır!

Bu keçeden yaptığım kaçıncı telefon kılıfı bilmiyorum ama diliş nakış işlerini çok seviyorum, özellikle ortaya bir şeyler çıkmaya başladığı zaman keyifle yapıyorum işimi :) 
Bu sefer kartlarımıda koyabileceğim bir model olsun dedim hem cüzdan taşımaktan da kurtulmuş olurum, işte böyle bir şey çıktı ortaya :)


4 Ocak 2013 Cuma

Şekersiz Puding


Evde sıkıldıkça dışarı atıyorum kendimi, yürüyüş olsun hem de bir şeyler alırım diye Antarese gittim dün. Kendime "diyetlik" adı altında ürünler bakarken Dr.Oetker'in Şekersiz Puding'ini gördüm. "şekersiz" diyor ya hemen atladım tabii sonuçta tadı ne kadar kötü olabilirdi ki hem de vanilyalı :)
Aldım bunu light sütle güzelce pişirdim, paket üzerinde 4 porsiyon yazıyor ya yalan 3 porsiyon zor çıktı :)

Tadına gelince..