About Me

Hi everyone I'm Merve and ex-Fine Arts student new Graphic Designer.I'm Turk and living in Ankara. I said that I'm a graphic designer but I am not do only that. What do I do? Cooking, Making Jewellery, Home Decoration, Painting Stone, Drawing and Illustration. If you want buy my sweeties contact with me :) elfkizii@gmail.com

19 Ocak 2013 Cumartesi

Yeni Cicilerim

Alışveriş konusunda para harcamaktan hiç çekinmediğim 2 şey vardır; "Oje" ve "Parfüm" :) İhtiyacım olsun veya olmasın elim gidiyor direkt :) 
Neyse dün sadece siyah ve beyaz renk oje almak için Flormar'ın mini mağazasına gittiğimde renkleri görünce yine gözüm döndü açıkcası, hepsine ihtiyacım var gibi hissettim :) Lakin satış görevlisi kızın "başka ihtiyacınız var mı?" sorusuna karşı kendimi engelleyebildim ve aldığım renkler işte bunlar ;


En sağdaki tırnak soyulmaları, kırılmalarına karşı kalsiyum imiş ilk defa kullanacağım umarım faydasını görürüm övgü dolu sözlerimle yaparım reklamını :)
Sol en baştaki oje ise yeni çıkan bir seri imiş "esmere hangi renk gider?" sorusu sonrası karar verdiğimiz bir renk oldu bu ışıltılı kahve :)
Soldan 2. ise herkesin bildiği mat siyah onu da ilk defa deneyeceğim parlak siyah ile bir şeyler yapabilirim düz oje sürmeyi hiç sevmiyorum zira :)
Ve diğer renkleri açıklamama gerek yok :)
Soldan 3. ve 4. renkleri kullanarak basit ama hoş görünen bir şey yaptım umarım hoş duruyordur :)


1 yorum: