About Me

Hi everyone I'm Merve and ex-Fine Arts student new Graphic Designer.I'm Turk and living in Ankara. I said that I'm a graphic designer but I am not do only that. What do I do? Cooking, Making Jewellery, Home Decoration, Painting Stone, Drawing and Illustration. If you want buy my sweeties contact with me :) elfkizii@gmail.com

18 Aralık 2012 Salı

Yıllardır beklediğim filme bugün gittim :)



Yüzüklerin Efendisi'nin çok koyu bir hayranıyım seriyi yüzlerce kez izlemişimdir, kitapları defalarca okumuşumdur işte böyle bir hayranlık bendeki :) 

Yıllar önce Hobbit'in çekileceğini duyunca çok heyecanlanmıştım, sonra çekim durdu yönetmenlik yine Peter Jackson'a geçti derken vizyon tarihi belli oldu 2 yıl önce..

2 yıldır gün saydığım filme bugün kavuştum sonunda hem de 3D!
Aslında çoğu film 3D olunca pek değişen bir şey olmuyor film çok karanlık oluyor keyfi gidiyor ama Hobbit'i öyle başarılı uyarlamışlar ki 3Dye tam olmuş

Yalnız bu da seri olacağı için diğer filmin vizyon tarihi Aralık 2013, sayılı gündür çabuk geçer demekten başka çare yok :)

Gitmeyi düşünen varsa hiç beklemeden izlesin derim ;)

2 yorum:

  1. Biz de gitmeyi düşünüyorduk nasıl acaba diyordum bunu okuduğum iyi oldu canım:) Muhtemelen yarın akşam biz de Ankamall'a gideriz;)

    YanıtlaSil
  2. Ankamall imaxte izleyin mutlaka 3 saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız :)

    YanıtlaSil